Opslagstavlen

Torsdag:

Spaghetti med kødsovs

Fredag:

Bagt kartoffel med smør/creme fraiche

Alle dage med lækker salatbar og brød

Velbekomme

Sofie Eva Würtz Jensen den 12-11-2018

Rekruttering af skoleleder til Herstedvester Skole

Kære forældre og personale
    hermed vedhæftet planen for ansættelse af ny skoleleder

Hilsen Ledelsen

Kirsten Ingemann den 12-10-2018

Kære forældre

På herstedvester skole er det vigtigt for os, at børn trives og har det godt, og vi ønsker at være en aktiv medspiller i deres hverdag og udvikling.

Skilsmisser er en af de udfordringer som mange familier møder i dag, en tredjedel af alle børn i danmark oplever, inden de er fyldt 18 år, at deres mor og far går fra hinanden. For mange børn og unge er familiebruddet forbundet med sorg og mange tanker. Uanset om skilsmissen har været skånsom eller konfliktfyldt, så viser erfaringer, at børnene tumler med spørgsmål, som de kan have rigtig god glæde af at få delt med andre i et trygt og neutralt rum.

Som et nyt tiltag kan vi derfor fremover tilbyde børn med skilte forældre at deltage i samtalegruppe, hvor de får mulighed for at dele deres tanker og følelser omkring bruddet , med jævnaldrende i samme situation.

Kirsten Ingemann den 03-10-2018